loader
Foto

Galerie foto

Despre terapia de cuplu şi familia la "Tableta de sănătate"

Invitatul emisiunii "Tableta de sănătate" de miercuri, 15 ianuarie, este psihoterapeutul Ștefan Cepoi, alături de care vom discuta despre terapia de cuplu și efectele acesteia asupra familiei.

 

RAMONA SĂSEANU
Tableta de sănătate

Relațiile de cuplu sunt foarte complexe - fiecare aduce cu sine propriile experiențe, sentimente și așteptări. Astfel o relație poate fi o sursă de dezamăgire profundă și durere, dar și o platformă pentru dezvoltare personală, vindecare și încântare.

Cele mai întâlnite cauze de probleme în cadrul cuplului sunt aptitudinile proaste de comunicare, incompatiobilitatea, sau chiar diverse afecțiuni și tulburări psihologice, cum ar fi alcoolismul, violența domestică, depresia, anxietatea, schizofrenia.

Urmăriți miercuri, 15 ianuarie, de la ora 21:30, la TVR 3 "Tableta de sănătate".

12:00 Cântec și poveste

(reluare)

13:00 Tableta de sănătate

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova