loader
Foto

Galerie foto

Despre proiectul No Limit Network în această ediție "Oltenia la zi"

Joi, 18 iunie, de la ora 17:00, în direct la TVR Craiova și TVR3 în cadrul emisiunii "Oltenia la zi" aflăm care este starea de sănătate a doljenilor iar in a doua parte a emisiunii reprezentanții Liceului Tehnologic Special Beethoven ne prezintă proiectul "No Limit Network".

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+.

Criteriile de acordarea biletelor de tratament balnear și o analiză a stării de sănătate a doljenilor vor fi subiectele abordate în emisiunea Oltenia la zi de joi 18 iunie.

Tot atunci vom discuta în a doua parte a emisiunii despre posibilitățile tinerilor cu dizabilități din România de a se integra pe piață muncii după terminarea studiilor. Proiectul Liceului Tehnologic Special Beethoven din Craiova cu parteneri din Italia și Danemarca vine să demonstreze că nu există limite (No Limit Network) atunci când talentul și voința se întâlnesc.

 

 

16:30 Memoria locului (R)

( reluare) (Reluare)

17:00 Cântec și poveste

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova