loader
Foto

Galerie foto

Despre producerea și comercializarea florilor la "Economica"

Marți, 03 iunie, de la ora 21:00, la TVR Craiova, vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Economica, în care veți afla mai multe detalii legate de producerea și comercializarea florilor.

 

Simona Carauleanu
ECONOMICA

Producerea și comercializarea florilor poate fi o sursă importantă de venit. Dacă la această afacere se implică toți membrii unei familii, este și mai bine.

În Craiova sunt numeroase florării. Patru dintre acestea aparțin unei vechi familii de florari care cultivă plantele, undeva la țară, lângă Craiova.

Cum s-a dezvoltat acest business autohton și cum cei tineri au învățat meserie de la cei în vârstă, aflăm din această ediție la ,, Economica".

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)

18:30 Memoria locului

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova