loader
Foto

Galerie foto

Despre producția de mobilier pentru farmacii la Economica

Marți, 01 aprilie, de la ora 21:00 la TVR Craiova vă prezentăm o firmă din Craiova, specializată în producerea și comercializarea mobilierului pentru farmacii.

 

Simona Carauleanu
ECONOMICA

În această ediție a emisiunii Economica vă prezentăm o afacere profitabilă în sectorul farmaceutic, singura firmă din țară, dedicată exclusiv producției mobilierului pentru  farmacii.

Prin cele 250 de farmacii amenajate până în prezent, firma a devenit lider al pieței naționale în acest domeniu. Urmăriți emisiunea pentru mai multe detalii legate de dezvoltarea unei astfel de afaceri si provocările întampinate pe parcurs.

17:30 Lumea de aproape

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova