loader
Foto

Despre noul an universitar la "Seară deschisă"

Alina Șerban si Doru Ciolacu v-au dat întâlnire, astăzi, de la ora 19:00, in direct, la TVR Craiova , TVR 3, dar și on-line pe www.tvrplus.ro, la o nouă ediție a emisiunii Seară Deschisă!

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
ZI DE VARĂ, PÂNĂ-N SEARĂ / SEARĂ DESCHISĂ

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Ce noutăți sunt, la deschiderea anului universitar, am aflat chiar de la prof. univ. dr. Dan Claudiu Danisor - rector Universitatea Craiova.

Cum s-a serbat Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, ne-a spus Vali Guirca - director Căminul pentru Persoane Vârstnice din Craiova.

În finalul ediției v-am invitat la muzică live alături de Ștefania Strejescu - câștigătoarea Trofeului Festivalului Doina Bărăganului, ediția 2013 și Bogdan Șerban, care a participat la Festivalul Corabia de Aur anul acesta.

9:30 Forum economic (R)

( reluare) (Reluare)

10:30 Cu cărțile pe față (R)

( reluare ) (Reluare)
 
„Actual regional”: Târgul de Paște

„Actual regional”: Târgul de Paște

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

În ediția de marți, 24 aprilie, a emisiuni „Actual regional”, vom dezbate în direct, alături de invitata noastră cele mai importante teme ce țin ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv”  | VIDEO

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv” | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Luni, 22 aprilie, de la ora 16:00, în direct la TVR Craiova, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova