loader
Foto

Despre economia circulară, marți la TVR Craiova | VIDEO

O nouă ediție "Forum Economic" a fost în direct, de la ora 16:00, la TVR3 și TVR Craiova. Emisiune realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

 

Luiza Paraschivu
Forum Economic

.
Omenirea a epuizat aproape toate resursele planetei, atrag atenția specialiștii. Uniunea Europeană, de exemplu, produce anual peste 2,2 miliarde de tone de deșeuri. Iar fiecare dintre noi consumăm cam 14 tone de materie prima în fiecare an. Ei bine, experții europeni au venit cu un nou concept – economie circulară- care înseamnă utilizarea cât mai eficientă a materiilor prime și reducerea pierderilor.

Ce înseamnă pentru consumator, dar și pentru mediul de afaceri trecerea la economia circulară, ne explică, la "Forum Economic", Silvia Puiu, conf. univ. dr. habil. la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea din Craiova, specialist Management – Marketing și Administrarea Afacerilor.
.
De la Daniela Prodoiu și Denisa Cauc, studente la FEAA, Universitatea din Craiova, aflăm cu ce idei de afaceri sustenabile și innovative vin tinerii.
.
(w882)

 

 

9:30 Literatura la Craiova (R)

( reluare) (Reluare)

10:30 Despre tine (R)

( reluare din 26 sept.) (Reluare)
 
Dezinteres pentru locurile de muncă vacante | VIDEO

Dezinteres pentru locurile de muncă vacante | VIDEO

publicat: miercuri, 16 octombrie 2024

Recent, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea a organizat o bursă a locurilor de muncă, destinată persoanelor aflate în ...

Expoziție inedită la Centrul “Constantin Brâncuși”: “Mirabilis” | VIDEO

Recent, Centrul “Constantin Brâncuși” din cadrul Muzeului de Artă din Craiova a găzduit expoziția inedită intitulată “Mirabilis”. Expoziția de ...

Pe data de 14 octombrie, de la ora 17:30, TVR Craiova va difuza o premieră remarcabilă, intitulată „Lumea de aproape”.

 

#tvrcraiova