loader
Foto

Galerie foto

Despre Ansamblul Folcloric "Maria Tănase" la "Cântec și poveste"

Sâmbătă, 30 noiembrie, TVR Craiova a dedicat o ediție  a emisiunii "Cântec și poveste" Ansamblului Folcloric "Maria Tănase" din Craiova.

 

Laura Constantinescu
Cântec și poveste

De a lungul anilor, Ansamblul Folcloric “Maria Tănase” din Craiova s-a bucurat de succes şi recunoaștere atât în ţară cât şi în străinătate.

2013 a fost un an al provocărilor, spectacolele oferite de artiștii ansamblului dovedind un înalt grad de profesionalism.

Poveștile din spatele cortinei vor fi dezvăluite în emisiunea “Cântec și poveste” de Oana Bică-manager al Ansamblului Folcloric “Maria Tănase”, Nicu Crețu – dirijor și Ionel Garoafă – coregraf.

8:30 Cap de afiș

9:30 Literatura la Craiova (R)

( reluare) (Reluare)
 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova