loader
Foto

"Cu cărțile pe față" - Angel Rababoc, actor la Teatrul Național “Marin Sorescu” din Craiova | VIDEO

Marți, 26 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, am urmărit o ediție în premieră "Cu cărțile pe față". Ediția a fost difuzată miercuri, 27 martie, de la ora 13:05, la TVR3.

 

Mirela Giodea
Cu cărțile pe față

Cu o carieră actoricească de 35 de ani și cu zeci de roluri la activ, Angel Rababoc este unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți actori ai naționalului craiovean. De altfel, el a venit în trupa craioveană chiar după absolvirea IATC București, în 1988, și a avut norocul să debuteze într-un spectacol rămas legendar, "Piticul din grădina de vară", în regia lui Silviu Purcărete.
.
A participat la marile turnee din anii 90 cu spectacolele aceluiași Siviu Purcărete, iar în anii următori a jucat sub bagheta regizorală a altor nume mari precum Vlad Mugur, Mihai Măniuțiu, Tompa Gabor, Mircea Cornișteanu, Cristian Hadji-Culea, etc. Este unul dintre actorii care crede că această meserie se face doar dacă nu poți altfel, pentru că teatrul îți cere să dai totul pe scenă. .

..
Invitat: Angel Rababoc, actor la Teatrul Național “Marin Sorescu” din Craiova
Realizator și moderator: Mirela Giodea
.

(w882)

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova