loader
Foto

"Cu cărțile pe față" - Valeriu Dogaru | VIDEO

Cum a început Valeriu Dogaru să joace într-o trupă de amatori, cum a ajuns la Craiova, de care s-a îndrăgostit iremediabil și cu ce mari actori a avut ocazia să joace, în emisiunea "Cu cărțile pe față", la TVR Craiova.

 

.

Valeriu Dogaru s-a născut în comuna Cobia de Jos, județul Dâmbovița, a rămas orfan de mamă la 3 ani, tatăl, după revenirea din război, a încercat să îi sprijine cât de mult a putut, ceea ce l-a și determinat să devină autonom încă de la 11 ani, când a primit și primul său salariu ca muncitor cu stadia.
.
Își amintește cât de grea era viața în timpul războiului și cum era sărbătoare când venea tatăl său acasă cu două bucățele de zahăr.
.
Realizator: Mirela Giodea

 

 

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova