loader
Foto

"Cu cărțile pe față": Valeriu Dogaru | VIDEO

Vă invităm la o ediție specială a emisiunii "Cu cărțile pe față" , filmată pe scena mare a Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova, alături de Valeriu Dogaru, unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori ai trupei craiovene.

 

Mirela Giodea
Cu cărțile pe față

.
Valeriu Dogaru are o carieră impresionantă ce numără 60 de ani de teatru, peste 100 de roluri pe scenă, dar și spectacole regizate sau roluri în film.
.
Vorbim despre un actor cu o voce și o ținută inconfundabile, vorbim despre aplauze venite ca o recunoaștere supremă din partea publicului, vorbim despre colaborări cu mari regizori și alți mari actori ai scenei craiovene și nu numai. Pentru că dragostea nestrămutată pentru scenă a lui Valeriu Dogaru l-a definit de-a lungul întregii sale cariere, viața sa chiar a devenit sinonimă cu teatrul.
.
La 85 de ani de viață și 60 de ani de teatru, îi dedicăm și noi lui Valeriu Dogaru această ediție a emisiuni, parte a omagiul tururor iubitorilor de teatru.

2:00 Lada de zestre

(reluare)

3:30 Tableta de sănătate

(reluare)
 
Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Meşteri populari din tot judeţul Vâlcea au participat la târgul de produse tradiționale din Râmnicu Vâlcea. Artizanii au reprezentat toate ...

Teatru și muzică, la Shakespeare Village | VIDEO

Teatru și muzică, la Shakespeare Village | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Peste 70 de concerte și evenimente se vor desfășura în Shakespeare Village în cele 11 zile de festival.

"Ziua culturii africane", la UMF Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 21 mai 2024

Mediciniştii craioveni au gustat din bucate africane, au ascultat muzică și au dansat alături de studenţi din Maroc, Algeria, Uganda, Kenya sau ...

 

#tvrcraiova