loader
Foto

Galerie foto

Cu cărțile pe față: Poetul Mihai Firică | VIDEO

Invitatul Mirelei Giodea, în ediția de marți, 13 februarie, de la ora 19:00, este poetul Mihai Firică, președintele filialei Craiova a Uniunii Scriitorilor din România.

 

Mirela Giodea
Cu cărțile pe față

Cum funcționează „mecanismele” traducerii literaturii și de ce sunt importante aceste prezențe literare românești în alte culturi? Sunt întrebări la care am încercat să răspundem în această ediție a emisiunii alături de poetul Mihai Firică, președinte al filialei Craiova a Uniunii Scriitorilor din România.

Mihai Firică este unul dintre poeții români contemporani care se remarcă prin numărul mare de traduceri din poezia sa, vorbim despre traduceri în peste 20 de limbi, cele mai recente volume traduse fiind în spaniolă, albaneză, sârbă și turcă.

Realizator și moderator: Mirela Giodea

1:00 Cap de afiș (R)

: RECVIEM (reluare) (Reluare)

2:00 Cu cărțile pe față

: Mănăstirea Gura Motrului (reluare)
 
Emisiuni speciale la TVR Craiova cu ocazia Sărbătorii de Paști

Sâmbătă seara, la "Lumea de Aproape", vizităm un schit ortodox din județul Vâlcea, ascuns în mijlocul pădurii, și aflăm cum să ne împodobim casa ...

Libertate pe două roți | VIDEO

Libertate pe două roți | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Motociclismul este un fenomen în creștere în România.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvrcraiova