loader
Foto

Galerie foto

"Cu cărțile pe față" despre teatrul de păpuși din Craiova

Vineri, 22 aprilie, de la ora 22:00, în premieră la TVR 3, în cadrul emisiunii "Cu cărțile pe față", aflăm povestea de viață a uneia dintre cele mai frumoase și mai longevive familii de artiști din Craiova.

 

Mirela Giodea
Cu cărțile pe față

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Vorbim în această ediție despre povestea întemeierii unei instituții care a marcat copilăria multor generații, dar încercam să aflăm și povestea de viață a uneia dintre cele mai frumoase și mai longevive familii de artiști din Craiova.

(w882) Cu cartile

Este vorba despre Alexandra Davidescu, actor marionetist al teatrului de păpuși din Craiova, scenarist și regizor, cea care a consemnat în două cărți istoria acestei instituții, deținător al premiului Uniter pentru întreagă carieră și Horia Davidescu, întemeietorul teatrului de păpuși, director al acestuia pentru mai bine de 30 de ani, regizor și scenograf, deasemenea deținător al premiului Uniter pentru întreagă carieră, general în retragere, veteran al armatei române,  de puțin timp intrat în al 95-lea an de viață.

 

9:30 Satul meu

(reluare)

10:30 Lada de zestre

 
Gestionarea emoțiilor în perioada examenelor | VIDEO

Joi, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a așteptat cu o nouă ediție a emisiunii "Vară pentru voi"!

Operele lui Brâncuși, în Patrimoniul UNESCO | VIDEO

Duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, pe TVR Craiova și TVR3, vă invităm să urmăriți o transmisiune directă din Târgu Jiu. Mai multe trupe de ...

"Educație 9", la TVR Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 23 iulie 2024

În fiecare luni, de la ora 13:00, emisiunea Educație 9, de la TVR Craiova.

 

#tvrcraiova