loader
Foto

Galerie foto

"Cu cărțile pe față" despre teatrul de păpuși din Craiova

Vineri, 22 aprilie, de la ora 22:00, în premieră la TVR 3, în cadrul emisiunii "Cu cărțile pe față", aflăm povestea de viață a uneia dintre cele mai frumoase și mai longevive familii de artiști din Craiova.

 

Mirela Giodea
Cu cărțile pe față

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Vorbim în această ediție despre povestea întemeierii unei instituții care a marcat copilăria multor generații, dar încercam să aflăm și povestea de viață a uneia dintre cele mai frumoase și mai longevive familii de artiști din Craiova.

(w882) Cu cartile

Este vorba despre Alexandra Davidescu, actor marionetist al teatrului de păpuși din Craiova, scenarist și regizor, cea care a consemnat în două cărți istoria acestei instituții, deținător al premiului Uniter pentru întreagă carieră și Horia Davidescu, întemeietorul teatrului de păpuși, director al acestuia pentru mai bine de 30 de ani, regizor și scenograf, deasemenea deținător al premiului Uniter pentru întreagă carieră, general în retragere, veteran al armatei române,  de puțin timp intrat în al 95-lea an de viață.

 

17:30 Lumea de aproape

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)
 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", este difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv”  | VIDEO

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv” | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Luni, 22 aprilie, de la ora 16:00, în direct la TVR Craiova, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Prim-Plan Obiectiv”.

„Lumea de aproape”: Pentru Gheorghe Roșoga viața a fost și este un cântec

O nouă ediție „Lumea de aproape” a fost difuzată luni, 22 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Craiova

 

#tvrcraiova