loader
Foto

Galerie foto

"Cu cărțile pe față" despre Salonul Național de Artă Contemporană

Marți, 27 noiembrie, de la ora 15:00 la TVR 3, vă invităm la o nouă ediție a emisiunii "Cu cărțile pe față", dedicată Salonului Național de Artă Contemporană.

 

Mirela Giodea
Cu cărțile pe față

Invitați Petru Lucaci - președinte UAP România, Gheorghe Dican - vicepreședinte UAP România, Ioana Ciocan - vicepreședinte UAP România, Pavel Susara - critic de artă, curator al Salonului Național de Artă Contemporană, Virgil Ştefan Niţulescu - director Ministerul Culturii, Călin Dan - director MNAC, Catalin Davidescu - critic de artă, Uca Baloiu - critic de artă, membru în juriul de selecție al SNAC.

Peste 500 de artiști din toată țara expun la București în mai multe spații expoziționale, în cadrul Salonului Național de Artă Contemporană. După aproape 3 decenii, Uniunea Artiștilor Plastici din România reușește să organizeze o amplă expoziție care oferă o panoramă a artei românești actuale. Organizatorii își doresc să afirme astfel importanța creației artistice de astăzi și să atragă atenția asupra statutului artistului contemporan.

  • TVR 3, 27.11.2018, 15.00
  • Reluare 29.11.2018, 24.00
  • Realizator: Mirela Giodea

17:00 Cântec și poveste

(reluare)

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)
 
Gestionarea emoțiilor în perioada examenelor | VIDEO

Joi, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a așteptat cu o nouă ediție a emisiunii "Vară pentru voi"!

Operele lui Brâncuși, în Patrimoniul UNESCO | VIDEO

Duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, pe TVR Craiova și TVR3, vă invităm să urmăriți o transmisiune directă din Târgu Jiu. Mai multe trupe de ...

"Educație 9", la TVR Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 23 iulie 2024

În fiecare luni, de la ora 13:00, emisiunea Educație 9, de la TVR Craiova.

 

#tvrcraiova