loader
Foto

Galerie foto

Cu cărțile pe față despre Muzeului cărții și exilului românesc

Sâmbătă 5 octombrie, de la ora 22.00, la TVR Craiova vă invităm să urmăriți emisiunea "Cu cărțile pe față" despre Muzeului cărții și exilului românesc. Invitati: Lucian Dindirică – director Biblioteca Judeteana “Alexandru si Aristia Aman“ și Gabriel Nedelea –scriitor

 

Mirela Giodea
Cu cărțile pe față

CU CARTILE PE FATA, TVR Craiova, sambata 5 octombrie, de la ora 22.00

Invitati: Lucian Dindirică – director Biblioteca Judeteana “Alexandru si Aristia Aman“; Gabriel Nedelea –scriitor
Muzeului cartii si exilului romanesc, un proiect unic in România se concretizeaza pe zi ce trece. Patrimoniul acestei viitoare institutii culturale este alcatuit din donatii facute de personalitati ale culturii romanesti din exil sau de urmasi ai acestora. Exilul cultural si literar romanesc a fost un fenomen de amploare in perioada comunista, inca insuficient inventariat/cunoscut si studiat.

Moderator si realizator Mirela Giodea

10:30 Lada de zestre

12:00 România în bucate

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova