loader
Foto

Galerie foto

"Cu cărțile pe față" despre filosofie în lumea contemporană

Joi, 06 februarie, de la ora 19:00 la TVR Craiova, vă invităm la o discuție despre filosofie și rolul acesteia în lumea contemporană.

 

CĂTĂLIN GHIŢĂ
Cu cărțile pe față

UPDATE: Această ediție este disponibilă online pe TVR+

Alături de Cătălin Ghiță în platoul emisiunii "Cu cărțile pe față" se vor afla Ionel Buse – profesor la Universitatea din Craiova și  Ion Militaru –cercetator Institutul C.S. Nicolaescu Plopsor.

Cu siguranță vă amintiți de dificultatea orelor de filosofie din liceu, un subiect extrem de greu de abordat pentru majoritatea telespectatorilor. Miza noastră în această emisiune este să demonstrăm că filosofia este accesibilă tuturor și are un rol important în lumea în care trăim.

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova