loader
Foto

Galerie foto

"Cu cărțile pe față" despre Festivalul Internațional Shakespeare

Vineri, 1 aprilie, de la ora 22:00, la TVR 3, am discutat cu Emil Boroghină – directorul Festivalului Internaţional Shakespeare -  despre ediția din acest an a Festivalului.

 

Mirela Giodea
Cu cărțile pe față

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Festivalul Internaţional Shakespeare, având o binemeritată notorietate naţională şi internaţională, se desfăşoară, în acest an, în perioada 14 – 26 aprilie, la Craiova, Bucureşti, Rm. Vâlcea şi Dr. Tr. Severin.

Ajuns la cea de-a X-a ediţie aniversară, Festivalul Internaţional Shakespeare din România este unul special pentru cultura mondială, înscriindu-se printre cele mai importante, în întreaga lume având loc manifestări dedicate marcării  împlinirii a 400 de ani de la moartea lui William Shakespeare. Trupe celebre, regizori de renume mondial, producţii premiate în lume ajung şi de această dată pe scenele craiovene.

În avanpremiera  Festivalului vorbim despre această ediţie aniversară cu fondatorul şi directorul acestuia, legendarul deja om de teatru, Emil Boroghină.

Emisiunea "Cu cărțile pe față" poate fi urmărită și online pe TVRplus.ro/live-tvr-3.

12:30 Sărbătoare la zi mare

(reluare)

14:00 Caravana TVR 3

(reluare )
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, am urmărit o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova