loader
Foto

Galerie foto

"Cu cărțile pe față" despre Festivalul Internațional Shakespeare

Vineri, 1 aprilie, de la ora 22:00, la TVR 3, am discutat cu Emil Boroghină – directorul Festivalului Internaţional Shakespeare -  despre ediția din acest an a Festivalului.

 

Mirela Giodea
Cu cărțile pe față

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Festivalul Internaţional Shakespeare, având o binemeritată notorietate naţională şi internaţională, se desfăşoară, în acest an, în perioada 14 – 26 aprilie, la Craiova, Bucureşti, Rm. Vâlcea şi Dr. Tr. Severin.

Ajuns la cea de-a X-a ediţie aniversară, Festivalul Internaţional Shakespeare din România este unul special pentru cultura mondială, înscriindu-se printre cele mai importante, în întreaga lume având loc manifestări dedicate marcării  împlinirii a 400 de ani de la moartea lui William Shakespeare. Trupe celebre, regizori de renume mondial, producţii premiate în lume ajung şi de această dată pe scenele craiovene.

În avanpremiera  Festivalului vorbim despre această ediţie aniversară cu fondatorul şi directorul acestuia, legendarul deja om de teatru, Emil Boroghină.

Emisiunea "Cu cărțile pe față" poate fi urmărită și online pe TVRplus.ro/live-tvr-3.

4:30 Cap de afiș

(reluare)

5:30 România în bucate

(reluare)
 
Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Meşteri populari din tot judeţul Vâlcea au participat la târgul de produse tradiționale din Râmnicu Vâlcea. Artizanii au reprezentat toate ...

Teatru și muzică, la Shakespeare Village | VIDEO

Teatru și muzică, la Shakespeare Village | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Peste 70 de concerte și evenimente se vor desfășura în Shakespeare Village în cele 11 zile de festival.

"Ziua culturii africane", la UMF Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 21 mai 2024

Mediciniştii craioveni au gustat din bucate africane, au ascultat muzică și au dansat alături de studenţi din Maroc, Algeria, Uganda, Kenya sau ...

 

#tvrcraiova