loader
Foto

Cu cărțile pe față despre Festivalul Internațional Shakespeare

Vineri, 25 aprilie, de la ora 22:00, pe TVR3 discutăm "Cu cărțile pe față" despre Festivalul Internațional Shakespeare cu Emil Boroghină.

 

CĂTĂLIN GHIŢĂ
Cu cărțile pe față

UPDATE: Această ediție este disponibilă online pe TVR+

Festivalul Internațional Shakespeare se află în plină desfășurare la Craiova. De aceeea vă invităm la o ediție specială în care vorbim cu cel care a creat acest festival ajuns în 2014 la cea de-a IX-a ediție.

Emil Boroghină a făcut posibil, în anii 90 fenomenul Teatrul Național Craiova, ducând trupa craioveană pe toate marile scene ale lumii, iar apoi a adus marile trupe ale lumii pe scena craioveană, la Festivalul dedicat lui Shakespeare.

0:00 Actual Regional (R)

( reluare) (Reluare)

1:00 Cântec și poveste

(reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova