loader
Foto

Galerie foto

Despre arta contemporană tânără

În ediţia din 6 octombrie a emisiunii "Cu cărţile pe faţă", vorbim despre arta contemporană tânără din România și despre contextul în care  se desfăşoară, într-o lume în care informaţia, influenţele, posibilităţile devin, cel puțin teoretic, nelimitate şi accesibile tuturor, globale.

 

Mirela Giodea
Cu cărțile pe față

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Urmăriți emisiunea "Cu cărțile pe față", vineri, 06 octombrie, de la ora 10:00, la TVR 3, și sâmbătă, 07 octombrie, de la ora 19:00, la TVR Craiova.

Invitaţi:

  • Adrian Bojenoiu –curator/galerist
  • Cristian Nae –teoretician si critic de artă.

Arta contemporana este dublata de o armatura conceptuala puternica, de multe ori fiind nevoie de „ajutorul” curatorului pentru a putea decripta mesajul/”textul” din spatele imaginilor. Un astfel de exemplu este chiar cea mai noua expozitie deschisa la Galeria Club Electro Putere de artistii Silvia Amancei si Bogdan Armanu.

Reperele evolutiei artei moderne, ale scenei artistice romaneasti in ultimii ani ne sunt prezentate de doi tineri teoreticieni din domeniul artelor vizuale, Adrian Bojenoiu si Cristian Nae.

 

 

17:00 Cântec și poveste

(reluare)

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova