loader
Foto

Galerie foto

Despre arta contemporană tânără

În ediţia din 6 octombrie a emisiunii "Cu cărţile pe faţă", vorbim despre arta contemporană tânără din România și despre contextul în care  se desfăşoară, într-o lume în care informaţia, influenţele, posibilităţile devin, cel puțin teoretic, nelimitate şi accesibile tuturor, globale.

 

Mirela Giodea
Cu cărțile pe față

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Urmăriți emisiunea "Cu cărțile pe față", vineri, 06 octombrie, de la ora 10:00, la TVR 3, și sâmbătă, 07 octombrie, de la ora 19:00, la TVR Craiova.

Invitaţi:

  • Adrian Bojenoiu –curator/galerist
  • Cristian Nae –teoretician si critic de artă.

Arta contemporana este dublata de o armatura conceptuala puternica, de multe ori fiind nevoie de „ajutorul” curatorului pentru a putea decripta mesajul/”textul” din spatele imaginilor. Un astfel de exemplu este chiar cea mai noua expozitie deschisa la Galeria Club Electro Putere de artistii Silvia Amancei si Bogdan Armanu.

Reperele evolutiei artei moderne, ale scenei artistice romaneasti in ultimii ani ne sunt prezentate de doi tineri teoreticieni din domeniul artelor vizuale, Adrian Bojenoiu si Cristian Nae.

 

 

4:30 Cap de afiș

(reluare)

5:30 România în bucate

(reluare)
 
Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Meşteri populari din tot judeţul Vâlcea au participat la târgul de produse tradiționale din Râmnicu Vâlcea. Artizanii au reprezentat toate ...

Teatru și muzică, la Shakespeare Village | VIDEO

Teatru și muzică, la Shakespeare Village | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Peste 70 de concerte și evenimente se vor desfășura în Shakespeare Village în cele 11 zile de festival.

"Ziua culturii africane", la UMF Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 21 mai 2024

Mediciniştii craioveni au gustat din bucate africane, au ascultat muzică și au dansat alături de studenţi din Maroc, Algeria, Uganda, Kenya sau ...

 

#tvrcraiova