loader
Foto

Craiova, din nou sub ocupația păpușilor! | VIDEO

Bănia este pentru o săptămână capitala păpuşilor. A început Puppets Occupy Street, cel mai mare festival de arta animației din România. Evenimentul, ajuns la a 8-a ediţie, a început în prezenţa a mii de craioveni, de toate vârstele.

 

Festivalul reuneşte peste 100 de companii de teatru private și artiști independenți din 10 țări, într-un program de stradă spectaculos, care va include nu mai puțin de 300 de evenimente.

Atmosferă de poveste pe străzile Băniei. Mii de craioveni, de toate vârstele au venit să admire şi să se bucure de cea mai mare paradă de păpuși gigant din țară.

Toţi au venit să urmărească povestea unui spectacol inedit, începută de Teatrul Colibri în 2014.

Ediția cu numărul 8 a festivalului Puppets Occupy Street îi aduce pe spectatori aproape de artiștii păpușari din diverse colțuri ale lumii și de creațiile lor. Tema festivalului din acest an este – DYSTOPIA. Un număr impresionant de spectacole şi concerte, ateliere de creaţie, expoziţii, proiecţii de filme și parade de păpuși uriașe vor transforma, pentru opt zile, Craiova într-unul dintre cele mai atractive locuri din țară.

Festivalul Puppets Occupy Street, organizat de Teatrul pentru copii și tineret Colibri şi finanțat de Primăria Craiova se va încheia pe 1 septembrie.

9:30 Satul meu

(reluare)

10:30 Lada de zestre

 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova