loader
Foto

Craiova - Capitală Culturală Europeană 2021

Craiova candidează la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021. TVR Craiova susţine acest demers printr-o campanie menită să promoveze evenimentele culturale desfășurate în această perioadă.

 

Telejurnal Regional TVR Craiova

Autorităţile gorjene susţin Craiova pentru a deveni capitală culturală Europeană. În acest sens au semnat la Târgu Jiu un protocol chiar cu iniţiatorul proiectului, primarul Băniei, Lia Olguţa Vasilescu. Autoritățile craiovene au depus deja proiectul care prevede ca în 2021 cultura europeană să fie în Cetatea Banilor ... la ea acasă.

Vineri, 15 noiembrie 2013, a fost deschisă cea de-a 40 editie a festivalului internațional „Craiova muzicală „ organizat de Filarmonica Oltenia. De anul acesta evenimentul se desfasoară sub Înaltul Patronaj al Regelui Mihai I. La concertul inaugural a participat si principele Radu Duda care a declarat că anul viitor este posibil ca in Bănie să ajunga si trenul regal. Anul acesta, festivalul se înscrie în agenda manifestărilor "Craiova - Capitală Culturală Europeană 2021".

9:00 Memoria locului

(reluare)

9:30 Satul meu

(reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova