loader
Foto

Galerie foto

Crăciunul "În familie"

Sâmbătă, de la ora 15:30, petreceți alături de noi "Crăciunul În familie" cu Alina Serban și Doru Ciolacu, la TVR Craiova și TVR 3.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
În familie

Ediţia specială de Crăciun a emisiunii "În familie" ne aduce colinde tradiţionale interpretate live de Grupul ’’Gorjeanca’’ al Şcolii Populare Târgu Jiu, coord. prof. Ion Drăgan, dar şi melodii de iarnă oferite de Corul "Glasuri Cristaline’’ din Craiova coordonator profesor Iulia Manda si Cristian Alivej - compozitor.

Nu rataţi o schimbare radicală de look realizată de Alexandra Nicoleta Nitipir, o reţetă delicioasă gătită de Magerie Gabi şi previziunile pentru anul 2018, oferite de Miseta Inpuscatu, numerolog.

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova