loader
Foto

Galerie foto

Concertul de deschidere al Festivalului Craiova Muzicală

Luni, 13 ianuarie, de la ora 18:00, la TVR 3 și duminică, 19 ianuarie, la TVR Craiova vă invităm să urmăriți concertul de deschidere al Festivalului Craiova Muzicală - ediția a 40-a.

 

Cap de Afiş

Festivalului Internaţional Craiova Muzicală (editia a 40-a) este un eveniment desfăşurat sub Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Regele Mihai I.

”Cap de afiş” vă propune un concert vocal-simfonic extraordinar care a deschis acestă ediţie a festivalului. La pupitrul  orchestrei Filarmonicii Oltenia s-a aflat dirijorul  Gheorghe  Costin, iar Corala Academică a fost condusă de Manuela Enache.

În program lucrări de Richard Wagner şi Giuseppe Verdi

12:00 Cântec și poveste

(reluare)

13:00 Tableta de sănătate

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova