loader
Foto

Galerie foto

Conacul familiei Golescu la "Memoria Locului"

Sâmbătă, 13 mai, de la ora 10:30, la TVR 3 v-am invitat la o călătorie printre marile figuri ale istoriei şi culturii Ţării Româneşti, care au dat viaţă, timp de trei secole, Conacului familiei Golescu, din Argeş.

 

Memoria locului

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Ne continuăm călătoria printre marile figuri ale istoriei şi culturii Ţării Româneşti, care au dat viaţă timp de trei secole, Conacului familiei Golescu, din Argeș.

Edificiul, care a supravieţuit veacurilor, a fost restaurat cu fonduri europene, redevenind un spațiu istoric care îşi poate transmite strălucitor mesajul istoric și cultural, vizitatorilor, impresionați de exemplaritatea acestei mari familii boierești.

În istoria Țării Românești, familia Golescu și descendenții ei au fost promotorii marilor idei ale modernității care au dus la Revoluția de la 1848 sau la Unirea Principatelor Române din 1859.

6:00 Sport maxim

(reluare)

7:00 Satul meu

- simulcast TVR 3
 
Gestionarea emoțiilor în perioada examenelor | VIDEO

Joi, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a așteptat cu o nouă ediție a emisiunii "Vară pentru voi"!

Operele lui Brâncuși, în Patrimoniul UNESCO | VIDEO

Duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, pe TVR Craiova și TVR3, vă invităm să urmăriți o transmisiune directă din Târgu Jiu. Mai multe trupe de ...

"Educație 9", la TVR Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 23 iulie 2024

În fiecare luni, de la ora 13:00, emisiunea Educație 9, de la TVR Craiova.

 

#tvrcraiova