ColinDar cu Paula Seling - în direct la TVR 3
luni, 03 decembrie 2018
Miercuri, 5 decembrie, de la ora 19:00, Paula Seling revine la Filarmonica „Oltenia” din Craiova, pentru a marca  apropierea sărbătorilor Naşterii Domnului cu un nou concert caritabil
Colindar - TVR Craiova
Alte legături
SIMONA MUȘUROI

Spectacolul tradițional de colinde „ColinDar cu Paula Seling” este organizat de Asociația „Vasiliada”. Astfel, fondurile obținute vor fi direcționate, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, către proiectele sociale ale Mitropoliei Olteniei.

Alături de artista Paula Seling vor concerta: Orchestra Simfonică a Filarmonicii „Oltenia” din Craiova, Corul mimico-gestual „Anghelos”, Corul Facultății de Teologie din Craiova, precum și artistele Zorina Bălan și Evelyne Curelea.

TVR Craiova celebrează deasemenea cei 20 de existență printr-o serie de programe speciale, momentul culminant fiind spectacolul caritabil “ColinDar cu Paula Seling”. Spectacolul va fi prezentat de colega noastră Simona Mușuroi.

De la ora 18:00, în foaierul Filarmonicii "Oltenia" Craiova, va avea loc vernisajul expozitiei de fotografie TVR Craiova - 20 de ani, ce imortalizează momente din cei 20 de ani de activitate ai studioului.