loader

Ciorbă de varză cu carne de oaie ca la Dăbuleni

Duminică, 1 decembrie, de la ora trei și un sfert,  Doru Ciolacu a fost la Dăbuleni unde a gătit o rețetă tradițională de ciorbă de varză cu carne de oaie.

 

Doru Ciolacu
România în bucate

Cea mai bună ciorbă gătită toamna este indiscutabil ciorba de varză cu carne de oaie la ceaun, pe pirostrii. La Dăbuleni această găteală se face, de obicei, la pomeni sau la nunți şi se serveşte fierbinte cu ardei uscat pârpălit în jar.

 

4:30 Cap de afiș

(reluare)

5:30 România în bucate

(reluare)
 
O punte de romanță peste generații: Festivalul „Crizantema de Aur” la TVR

Televiziunea Română transmite în direct a 58-a ediție a Festivalului Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei „Crizantema de Aur”. ...

"Etnikult", cu poetul Marian Ghiță | VIDEO

publicat: marţi, 03 iunie 2025

Marian Ghiță se afirmă ca o voce poetică distinctă și autentică în cadrul literaturii române contemporane, dar el aduce în atenția publicului și ...

(P) Aplicații de mobil pentru organizarea programului: cum să-ți gestionezi mai bine timpul

Într-o lume tot mai dinamică, în care ritmul vieții a devenit extrem de rapid pentru cei mai mulți oameni, timpul este o resursă extrem de ...

 

#tvrcraiova