loader
Foto

Galerie foto

Ciorbă de varză cu carne de oaie ca la Dăbuleni

Duminică, 1 decembrie, de la ora trei și un sfert,  Doru Ciolacu a fost la Dăbuleni unde a gătit o rețetă tradițională de ciorbă de varză cu carne de oaie.

 

Doru Ciolacu
România în bucate

Cea mai bună ciorbă gătită toamna este indiscutabil ciorba de varză cu carne de oaie la ceaun, pe pirostrii. La Dăbuleni această găteală se face, de obicei, la pomeni sau la nunți şi se serveşte fierbinte cu ardei uscat pârpălit în jar.

 

8:30 Cap de afiș

9:30 Literatura la Craiova (R)

( reluare) (Reluare)
 

Specialiștii ISU Dolj ne arată cum putem acorda primul ajutor în caz de stop cardiac și de obstrucție respiratorie cu un bol alimentar într-un ...

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

În ediția de miercuri, 24 aprilie, la „Actual regional”, am dezbătut în direct, alături de Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, ...

„Cu cărțile pe față”: Festivalul Internațional Shakespeare Craiova | VIDEO

Ați aflat informații despre cea de-a XVI-a ediție a  Festivalul Internațional Shakespeare Craiova 2024 de la Emil Boroghină și Vlad Drăgulescu, ...

 

#tvrcraiova