loader

Ciorbă de varză cu carne de oaie ca la Dăbuleni

Duminică, 1 decembrie, de la ora trei și un sfert,  Doru Ciolacu a fost la Dăbuleni unde a gătit o rețetă tradițională de ciorbă de varză cu carne de oaie.

 

Doru Ciolacu
România în bucate

Cea mai bună ciorbă gătită toamna este indiscutabil ciorba de varză cu carne de oaie la ceaun, pe pirostrii. La Dăbuleni această găteală se face, de obicei, la pomeni sau la nunți şi se serveşte fierbinte cu ardei uscat pârpălit în jar.

 

 
(P) Aplicații de mobil pentru organizarea programului: cum să-ți gestionezi mai bine timpul

Într-o lume tot mai dinamică, în care ritmul vieții a devenit extrem de rapid pentru cei mai mulți oameni, timpul este o resursă extrem de ...

O radiografie a culturii contemporane: Mihail Neamțu la TVR Craiova

Emisiunea "Prim-Plan Obiectiv" de la TVR Craiova oferă o perspectivă relevantă asupra climatului cultural actual prin invitarea domnului Mihail ...

(P) Elis Pavaje a încheiat lucrările de extindere a fabricii sale de la Stoenești. O investiție de 13 milioane de euro

Cel mai mare producător de pavaje din România,  Elis Pavaje , a încheiat lucrările pentru extinderea fabricii sale din Stoenești, Prahova.

 

#tvrcraiova