Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES
Ciorbă de varză cu carne de oaie ca la Dăbuleni
Joi, 28 Noiembrie 2013
Duminică, 1 decembrie, de la ora trei și un sfert,  Doru Ciolacu a fost la Dăbuleni unde a gătit o rețetă tradițională de ciorbă de varză cu carne de oaie.
Țăst show - TVR Craiova
Tast show - TVR Craiova
Tast show - TVR Craiova
Țăst show - TVR Craiova
Tast show - TVR Craiova
Tast show - TVR Craiova

Cea mai bună ciorbă gătită toamna este indiscutabil ciorba de varză cu carne de oaie la ceaun, pe pirostrii. La Dăbuleni această găteală se face, de obicei, la pomeni sau la nunți şi se serveşte fierbinte cu ardei uscat pârpălit în jar.