loader
Foto

Cinema în aer liber la Craiova

În perioada 08-13 iulie 2014, Caravana Metropolis - "Cinema în aer liber" poposește în centrul Craiovei, în Piața Mihai Viteazu unde craiovenii pot viziona filme de artă pe cel mai mare ecran gonflabil din România.

 

Telejurnal Regional TVR Craiova

Craiovenii vor viziona filme de calitate în centrul oraşului. Este vorba de filme de artă premiate la Cannes şi la Berlin care sunt proiectate în centrul oraşului.

Caravana Metropolis - "Cinema în aer liber" a ajuns la cea de-a treia ediție, după două sezoane în care a strâns peste 130.000 de spectatori. Cel mai mare festival nomad de film din ţară, revine în Piața Mihai Viteazu din Craiova şi va sta până pe 13 iulie.

Programul complet este disponibil pe site-ul  Caravana Metropolis.

22:30 Lumea de aproape (R)

( reluare) (Reluare)

23:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(reluare) (Reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova