Căutăm pașii spre bucurie la "Spirit și credință"
miercuri, 10 decembrie 2014
Sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 7:30, la TVR3, în cadrul emisiunii "Spirit și credință" moderatorul emisiunii, preotul Adrian Stănulică, a avut bucuria de a-i avea parteneri de dialog pe doamna Adriana Rotaru - psiholog  și pe părintele Florin Iliescu - preot la Parohia "Înălțarea Domnului" din Craiova.
Spirit si credinta - TVR Craiova
Alte legături
Spirit şi credinţă

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

În viața de zi cu zi, oamenii fac lucrurile din inerție, fără să se gândească la o finalitate și, de cele mai multe ori, aceste lucruri nu le fac cu plăcere, cu pasiune.

La Spirit și Credință am vorbit, de această dată, despre bucurie. E drept, bucuria se trăiește și vorbim foarte puțin despre ea. În ultima perioadă, tot mai mulți oameni sunt înclinați să spună că nu au motive șă fie bucuroși sau cse întreabă ce motive le rezervă viața pentru a fi cu adevărat bucuros? Toate aceste lucruri care ne îndepărtează de această stare de fericire ne fac să ne pierdem echilibrul sufletesc și astfel viața noastră, în loc să fie una liniștită și frumoasă, devine una fără sens.

Bucuria unui om depinde de modul cum percepe viața. Un creștin autentic percepe bucuria provenind din suferință. Acestea sunt unele dintre concluziile la care au ajuns invitații părintelui Adrian Stănulică.