loader
Foto

,,Carte frumoasă, cinste cui te-a scris!", la Cult@rt | VIDEO

TVR Craiova continuă la "Cult@rt" cele două campanii de susținere și promovare a creatorilor și artiștilor contemporani, campanii realizate în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România, filiala Oltenia, respectiv cu Teatrul Național Marin Sorescu.

 

Mirela Giodea

Telespectatorii pot să îi cunoască mai bine pe scritorii din Oltenia și pe actorii naționalului craiovean, dar și să se îndrepte mai mult spre lectură și spre sălile de teatru.

Urmăriți o ediție "Cult@rt", difuzată duminică 31 mai, la TVR Craiova.

Campania ,,Carte frumoasă, cinste cui te-a scris!" îl are ca protagonist pe scriitorul Alex Gregora, iar în cadrul rubricii ,,Ia te uită!" o veţi cunoaşte pe actriţa Ramona Drăgulescu.

La rubrica ,,Portret" descoperim universul literar al unui poet-preot, părintele Tudorică Mihalache, care ne împărtăşeşte reflecţiile sale despre literatură, credinţă şi speranţă.

La rubrica ,,În scenă" vom cunoaşte încă un roman plecat de 25 de ani de acasă, dar care păstrează valorile româneşti în sufletul său şi le promovează pe scenele lumii în numeroasele sale proiecte muzicale. ,,Asta înseamnă pasiune, să nu te intereseze nimic altceva, ţelul sa fie acela de a face muzică, de a îmblanzi sufletele oamenilor, de a împartăşi cu ei mesajele si energiile pe care le primeşti’’, cu aceste cuvinte se defineşte muzicianul Marius Preda.

4:30 Cap de afiș

(reluare)

5:30 România în bucate

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova