loader
Foto

Galerie foto

Cardul național de sănătate în județul Dolj

Joi, 11 iunie de la ora 17:00, în direct la TVR Craiova și TVR3, în cadrul emisiunii "Oltenia la zi", am analizat gradul de implementare al programului național de carduri de sănătate in județele Olteniei.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Peste o sută de persoane se adresează zilnic Casei de Asigurări de Sănătate Dolj pentru a primi cardurile de sănătate, duplicatele sau adeverințele înlocuitoare de card. Alte zeci de persoane așteaptă cu orele la cabinetele medicilor de familie pentru a primi serviciile medicale asigurate prin lege.

În emisiunea "Oltenia la zi" de joi, 11 iunie,  facem o analiză ...la zi a implementării cardului național de sănătate în Dolj și nu numai.

Tot atunci discutăm despre Bacalaureat 2015, noutățile de anul acesta și importanța promovării acestui examen pentru viitorul tinerilor.

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)

18:30 Memoria locului

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova