loader
Foto

Galerie foto

"Caravana TVR 3" merge la Turneul Internațional Stradivarius

Duminică, 5 iunie, de la ora 17:00, v-am invitat să urmăriți o ediție specială despre "Turneul Internațional Stradivarius Experience 2.0." Am aflat mai multe informaţii de la Alexandru Tomescu și Ana Munteanu-sand artist.

 

Simona Mușuroi
Caravana TVR3

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Saptamâna trecută, violonistul Alexandru Tomescu a ajuns la Târgu-Jiu, cu ocazia celei de-a IX-a ediții a Turneului Internațional Stradivarius.

Alexandru Tomescu și-a încântat fanii şi iubitorii de vioară, interpretând piese celebre la vioara Stradivarius Elder-Voicu, instrument aflat în patrimoniul naţional. Pe acordurile de vioara, Ana Munteanu, a încântat privirile ascultătorilor prin creațiile ei din nisip, care au infățișat operele sculptorului Constantin Brancuși.

Secvențe din cadrul concertului dar și interviuri în exclusivitate cu Alexandru Tomescu și Ana Munteanu vedeți, duminică 05 iunie de la ora 17:00, în premieră pe TVR Craiova și TVR3 în cadrul emisiunii "Caravana TVR 3"

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

20:00 Serial românesc (R)

: ”Mușatinii”- ep.6 (Reluare)

21:00 Cântec și poveste

 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova