loader
Foto

Galerie foto

Caravana TVR3 la mănăstirea Lainici

Duminică, 22 decembrie, a fost prezentată povestea mănăstirii Lainici în ultima ediție din acest an a Caravanei TVR 3 din Oltenia.

 

Simona Mușuroi
Caravana TVR3

UPDATE: Ediția emisiunii din 22 decembrie este disponibilă pe TVR+.

În fiecare zi putem să redescoperim zone superbe din Oltenia cu oameni minunați. Un astfel de spațiu ne-a cucerit cu totul zilele trecute. Este vorba despre mănăstirea Lăinici, situată la 150 de km. de Craiova.

În ediția de duminică a emisiunii Caravana TVR 3, începând cu ora 17, vă invităm să cunoașteți în detaliu povestea acestui lăcaș de cult, o adevărată bijuterie  a ortodoxiei românești, cu picturi bizantine, unicat în România.

Am avut ocazia să -i avem alături pe părintele stareț Ioachim Pârvulescu, dar și pe  maestrul pictor de monumente istorice Gabriel Popescu -Muscel, alături de soția sa, doamna Maria Popescu-Dragomir. Nu au lipsit nici colindele, așadar vă invităm la o ultimă ediție din acest an a Caravanei TVR 3 condusă de echipa de la TVR Craiova!

2:00 Lada de zestre

(reluare)

3:30 Tableta de sănătate

(reluare)
 
Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Meşteri populari din tot judeţul Vâlcea au participat la târgul de produse tradiționale din Râmnicu Vâlcea. Artizanii au reprezentat toate ...

Teatru și muzică, la Shakespeare Village | VIDEO

Teatru și muzică, la Shakespeare Village | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Peste 70 de concerte și evenimente se vor desfășura în Shakespeare Village în cele 11 zile de festival.

"Ziua culturii africane", la UMF Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 21 mai 2024

Mediciniştii craioveni au gustat din bucate africane, au ascultat muzică și au dansat alături de studenţi din Maroc, Algeria, Uganda, Kenya sau ...

 

#tvrcraiova