loader
Foto

Galerie foto

Caravana TVR 3 la Festivalul Naţional "Ioana Radu"

Duminică, 26 martie, de la ora 19:00, în premieră la TVR 3 şi TVR Craiova dar și online pe TVR+, v-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Caravana TVR 3", realizată în culisele celei de-a VII-a ediţii a Festivalului  Naţional Ioana Radu.

 

Simona Mușuroi
Caravana TVR3

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Festivalul Naţional Ioana Radu a fost organizat la Craiova în  10 – 11 noiembrie 2016 şi  se constituie într-un omagiu adus celebrei interprete de romanţe, fiică a oraşului Craiova.

Festivalul s-a vrut a fi un reper estetic pentru public şi o rememorare a vremurilor de altădată.  Timp de două  zile, pe sceana Teatrului Naţional ’’Marin Sorescu’’, au fost interpretate romanţe, dar şi cântece de petrecere şi melodii din folclorul românesc .

"Caravana TVR3" vă invită în culisele celei de-a VII-a ediţii a Festivalului  Naţional "Ioana Radu", duminică 26 martie, de la ora 19:00, în premieră pe TVR 3 şi TVR Craiova, dar și online pe TVRplus.ro/live-tvr-craiova.

15:30 Cap de afiș (R)

( reluare) (Reluare)

16:30 Memoria locului

 
Gestionarea emoțiilor în perioada examenelor | VIDEO

Joi, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a așteptat cu o nouă ediție a emisiunii "Vară pentru voi"!

Operele lui Brâncuși, în Patrimoniul UNESCO | VIDEO

Duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, pe TVR Craiova și TVR3, vă invităm să urmăriți o transmisiune directă din Târgu Jiu. Mai multe trupe de ...

"Educație 9", la TVR Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 23 iulie 2024

În fiecare luni, de la ora 13:00, emisiunea Educație 9, de la TVR Craiova.

 

#tvrcraiova