loader
Foto

Galerie foto

Caravana TVR 3 la Festivalul Naţional "Ioana Radu"

Duminică, 26 martie, de la ora 19:00, în premieră la TVR 3 şi TVR Craiova dar și online pe TVR+, v-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Caravana TVR 3", realizată în culisele celei de-a VII-a ediţii a Festivalului  Naţional Ioana Radu.

 

Simona Mușuroi
Caravana TVR3

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Festivalul Naţional Ioana Radu a fost organizat la Craiova în  10 – 11 noiembrie 2016 şi  se constituie într-un omagiu adus celebrei interprete de romanţe, fiică a oraşului Craiova.

Festivalul s-a vrut a fi un reper estetic pentru public şi o rememorare a vremurilor de altădată.  Timp de două  zile, pe sceana Teatrului Naţional ’’Marin Sorescu’’, au fost interpretate romanţe, dar şi cântece de petrecere şi melodii din folclorul românesc .

"Caravana TVR3" vă invită în culisele celei de-a VII-a ediţii a Festivalului  Naţional "Ioana Radu", duminică 26 martie, de la ora 19:00, în premieră pe TVR 3 şi TVR Craiova, dar și online pe TVRplus.ro/live-tvr-craiova.

4:30 Cap de afiș

(reluare)

5:30 România în bucate

(reluare)
 
Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Meşteri populari din tot judeţul Vâlcea au participat la târgul de produse tradiționale din Râmnicu Vâlcea. Artizanii au reprezentat toate ...

Teatru și muzică, la Shakespeare Village | VIDEO

Teatru și muzică, la Shakespeare Village | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Peste 70 de concerte și evenimente se vor desfășura în Shakespeare Village în cele 11 zile de festival.

"Ziua culturii africane", la UMF Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 21 mai 2024

Mediciniştii craioveni au gustat din bucate africane, au ascultat muzică și au dansat alături de studenţi din Maroc, Algeria, Uganda, Kenya sau ...

 

#tvrcraiova