loader
Foto

Caravana TVR 3 ajunge la Runcu

Duminică, 16 noiembrie,  la TVR3 şi TVR Craiova, v-am invitat să urmăriţi prima ediţie din acest sezon a emisiunii Caravana TVR3, realizată de studioul TVR Craiova în localitatea Runcu.

 

ALINA ŞERBAN
Caravana TVR3

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Prima ediţie a emisiunii  Caravana TVR 3  transmisă de echipa de la Craiova, vă propune o călătorie la Runcu: reţete delicioase, muzică lăutărească, dar şi tradiţii gorjene, alături  de Constantin Dodo Lătăreţu, laureatul Marelui Trofeu al Festivalului ‘’Maria Tănase’’- ediţia 1999.

Situată în Subcarpații Gorjului, Comuna Runcu este una dintre cele mai importante ale judetului, atât din punct de vedere al suprafeței, cât si economic. Minunate creații ale naturii pot fi vizitate în aria montană (peșteri, avene, cascade, pășuni alpine), dar și în spectaculoasa zonă a Cheilor Sohodolului.

Vă invităm pe această cale, să cunoașteți mai bine zona și obiceiurile locului, împreună cu Alina Șerban și invitatul ei Constantin Dodo Lătăreţu.

3:30 Tableta de sănătate

(reluare)

4:30 Cap de afiș

(reluare)
 
Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Meşteri populari din tot judeţul Vâlcea au participat la târgul de produse tradiționale din Râmnicu Vâlcea. Artizanii au reprezentat toate ...

Teatru și muzică, la Shakespeare Village | VIDEO

Teatru și muzică, la Shakespeare Village | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Peste 70 de concerte și evenimente se vor desfășura în Shakespeare Village în cele 11 zile de festival.

"Ziua culturii africane", la UMF Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 21 mai 2024

Mediciniştii craioveni au gustat din bucate africane, au ascultat muzică și au dansat alături de studenţi din Maroc, Algeria, Uganda, Kenya sau ...

 

#tvrcraiova