loader
Foto

Galerie foto

Cap de Afiș: "Mici piese pentru un mare instrument"

Luni, 16 februarie, de la ora 18:00, la TVR 3 v-am invităm din nou la Filarmonica Oltenia, de data aceasta pentru un recital de muzică de cameră.

 

Cap de Afiş

UPDATE: Ediţia este disponibilă online pe TVR+

"Mici piese pentru un mare instrument", recitalul  pianistului Mihai Ungureanu şi violoncelistului Cristian Florea, vă va bucura cu un repertoriu inspirat şi cu un limbaj sonor aparte.

La această ediţie a emisiunii Cap de afiş, cei doi remarcabili muzicieni ne propun compoziţii pentru violoncel şi pian de Beethoven, Şostakovici, Fauré, Elgar sau Granados.

„Periodic le oferim melomanilor noştri recitaluri, în încercarea de a forma un public, de a-l atrage cât mai mult şi spre acest gen miniatural, dar care este foarte mult gustat şi apreciat în străinătate”, spune Mihai Ungureanu, director artistic al Filarmonicii „Oltenia”

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

12:30 Sărbătoare la zi mare

(reluare)

14:00 Caravana TVR 3

(reluare )
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova