loader
Foto

Galerie foto

Cap de afiș: "Gloria" de Antonio Vivaldi

Luni, 27 februarie, de la ora 20:00, la TVR 3, în cadrul emisiunii "Cap de afilş", v-am invitat la spectacolul "Gloria" de Antonio Vivaldi, interpretat la Filarmonica "Oltenia".

 

Cap de Afiş

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

"Gloria" de Antonio Vivaldi a fost  interpretată la Filarmonica "Oltenia". Gian Luigi Zampieri a condus Orchestra şi Corul, iar soliste au fost soprana Irina Iordăchescu şi mezzo-soprana Claudia Codreanu.

În program se regăsesc şi două lucrări semnate de Wolfgang Amadeus Mozart - Simfonia nr. 38 KV 504 în Re major "Praga" şi Concertul KV 314 în Do major pentru oboi și orchestră, cu Ludovic Armin Cora în postură solistică.

Urmăriți secvențe din spectacolul "Gloria" de Antonio Vivaldi, luni 27 februarie de la ora 20:00 la TVR3 în cadrul emisiunii "Cap de afiş."

21:00 Cântec și poveste

22:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

( reluare) (Reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova