loader
Foto

"Cântec și poveste" cu Rozica Petra

Sâmbătă,15 februarie 2014, începând cu ora 20.00, vă invităm să urmăriți povestea interpretei Rozica Petra.

 

Laura Constantinescu
Cântec și poveste

Rozica Petra aduce în atenția iubitorilor de folclor cântecul de pe Valea Dunării.

S-a născut în localitatea Călărași, județul Dolj, locul unde s-a îndrăgostit de cântecul popular, de jocurile și tradițiile românești. A moștenit de la mama sa glasul și dragostea pentru portul popular, în prezent având o colecție impresionantă de costume, pe care le-a recondiționat cu multă atenție.

Peste 30 de ani din viață Rozica Petra  i-a dedicat culegerii de folclor, creației populare, în prezent împărtășind din experiența sa tinerilor ce vin din urmă.

În emisiune este însoțită de doi copii talentați, Denis Drăghici și Maria Chivu,pe care îi recomandă cu drag iubitorilor de folclor.

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova