loader
Foto

Galerie foto

“Cântec și poveste” cu Mariana Ionescu Căpitănescu

Sâmbătă, 09 noiembrie 2013, începând cu ora 20.00, vă propunem o reîntâlnire cu îndrăgita interpretă Mariana Ionescu Căpitănescu.

 

Laura Constantinescu
Cântec și poveste

Originile Marianei Ionescu Căpitănescu sunt în Dănciuleștii Gorjului, locul de unde a pornit să cucerească lumea cântecului popular. Cu un glas minunat, un repertoriu valoros şi o prezenţă scenică impecabilă a reuşit să se impună, bucurîndu-se de aprecierea specialiştilor, dar şi a publicului larg.

Alături de Mariana Ionescu Căpitănescu vin în emisiune două tinere gorjence talentate, Raluca Elena Căpitanescu şi Ionela Guzic, tinere pe care artista le recomandă cu drag iubitorilor de cântec.

Rămâneți alături de TVR Craiova pentru a-i asculta povestea și cântecul!

12:30 Sărbătoare la zi mare

(reluare)

14:00 Caravana TVR 3

(reluare )
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova