loader
Foto

Galerie foto

"Cântec și poveste" cu Georgel Nucă

Sâmbătă, 29 martie 2014, începând cu ora 20.00, ne-am întâlnit cu îndrăgitul interpret vâlcean Georgel Nucă în cadrul emisiunii "Cântec și poveste" la TVR Craiova.

 

Laura Constantinescu
Cântec și poveste

UPDATE: Această ediție este disponibilă online pe TVR+

A străbatut satele Olteniei, a cules cântece de la rapsozi și bătrâni ai satului, le-a trecut prin „filtrul sufletului", iar acum le aduce cu multă emoție în fața publicului.

A participat la nenumărate concursuri și festivaluri, pe care le consideră o adevărată școală pentru tinerii interpreți. În palmaresul interpretului Georgel Nucă regăsim peste 100 de premii , care sunt mărturie a talentului și consecvenței sale pe scena cântecului popular românesc.

De a lungul anilor, i-au îndrumat paşii  nume prestigioase ale folclorului: prof.univ.dr.Emilia Comişel - etnomuzicolog, prof.univ.dr. Gheorghe Oprea şi realizatorii Ion Filip, Theodora Popescu, Simona Patraulea, Marioara Murărescu.

La rândul său, acum, sprijină tinerele talente, în emisiunea „Cântec și poveste”, recomandându-l publicului larg pe Gabriel Andrei.

22:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

( reluare) (Reluare)

22:30 Lumea de aproape (R)

( reluare) (Reluare)
 

Specialiștii ISU Dolj ne arată cum putem acorda primul ajutor în caz de stop cardiac și de obstrucție respiratorie cu un bol alimentar într-un ...

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

În ediția de miercuri, 24 aprilie, la „Actual regional”, am dezbătut în direct, alături de Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, ...

„Cu cărțile pe față”: Festivalul Internațional Shakespeare Craiova | VIDEO

Ați aflat informații despre cea de-a XVI-a ediție a  Festivalul Internațional Shakespeare Craiova 2024 de la Emil Boroghină și Vlad Drăgulescu, ...

 

#tvrcraiova