loader
Foto

Galerie foto

"Cântec și poveste" cu Constantin Lătărețu

Sâmbătă, 05 aprilie 2014, începând cu ora 20.00, vă propunem o întâlnire cu tânărul interpret Constantin Lătărețu.

 

Laura Constantinescu
Cântec și poveste

Marele premiu obținut în 1999 la Festivalul Național „Maria Tănase” din Craiova i-a deschis drumul spre lumea cântecului popular.

Grație repertoriul abordat și a manierei sale interpretative, a atras atenția specialiștilor din domeniu, fiind invitat la nenumărate emisiune de radio și televiziune.

La fiecare apariție pe scenă, prin naturalețe și autenticitate reușește să capteze și atenția publicului, aplauzele primite fiind o confirmare a talentului său.

În cadrul emisiunii “Cântec și poveste” i se alătură  Roxana Croitoru, o tânără speranță a cântecului popular gorjenesc, pe care Constantin Lătărețu o recomandă cu încredere publicului iubitor de cântec popular românesc.

18:30 Memoria locului

(reluare)

19:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova