loader
Foto

Călușarii din Dăbuleni s-au impus la Caracal | VIDEO

Zeci de cete de călușari și ansambluri au încântat iubitorii de dans tradițional în Parcul ,,Constantin Poroineanu” din Caracal, în cadrul unei noi ediții a Festivalului – Concurs internațional ,,Călușul Românesc”. Trofeul a ajuns la călușarii din Dăbuleni.

 

(w882)Sute de călușari și-au dat întâlnire la Caracal la cea de a 53- a ediție a Festivalului-Concurs internațional ,,Călușul Românesc”. În premieră, festivalul s-a desfășurat pe două secțiuni: căluș tradițional și căluș de scenă, prima desfășurându-se în Parcul ,,Constantin Poroineanu”, iar cea de a doua pe scena Teatrului de Vară.

.

23:30 Sărbătoare la zi mare

(reluare)

1:00 Vedere cu olteni

(reluare)
 

Joi, 4 iulie, de la ora 16:00, v-am propus o nouă ediție "Vara pentru voi", în direct la TVR Craiova. Emisiune realizată de Luiza Paraschivu.

“Arta și, în general, cultura, te ajută și să îți depășești condiția” este de părere Toma Cuzin, iniţiatorul proiectului Film în sat. Cu acest ...

Călușarii din Dăbuleni s-au impus la Caracal | VIDEO

Zeci de cete de călușari și ansambluri au încântat iubitorii de dans tradițional în Parcul ,,Constantin Poroineanu” din Caracal, în cadrul unei ...

 

#tvrcraiova