loader
Foto

Prim - Plan Obiectiv: „Boema Culturală a Olteniei" | VIDEO

Miercuri, 29 mai, de la ora 16.00, în direct, la TVR Craiova, am discutat despre ediția a VI-a a „Boemei Culturale a Olteniei" cu scriitoarea Camelia Radulian, organizator al evenimentului.

 

Simona Mușuroi
Prim-Plan Obiectiv

.
Oameni de cultură și artiști din diverse domenii s-au întâlnit, în seara de 28 mai, la a șasea ediție a unui eveniment devenit tradițional în peisajul local, „Boema Culturală a Olteniei”.

Proiectul este inițiat si organizat de scriitoarea Camelia Radulian, în parteneriat cu Universitatea din Craiova și Lions Club Cetatea Băniei, sub patronajul Asociației Multiculturale ARTEC.

Boema Culturală a Olteniei vrea să consolideze imaginea intelectualului și a omului de cultură într-o vreme în care societatea e asaltată de comercial. Oamenii de cultură din toate zonele creației au posibilitatea să se întâlnească și să facă schimb de idei într-o atmosferă amicală.

Boema culturală a Olteniei este un proiect cultural anual, care se desfășoară prin rotație în județele Olteniei.

Liviu Ionescu - președintele CEDCRO - ne oferă detalii despre parada și atelierele de dresaj, de duminică, 2 iunie, de la ora 11.30, din cadrul Zilelor Municipiului Craiova.

***

Moderator: Simona Ștefania Mușuroi

Realizator: Anca Dindirica

3:00 Lada de zestre (R)

( reluare) (Reluare)

4:30 Toți împreună (R)

( reluare) (Reluare)
 
Prima ediție a turneului de fotbal

Prima ediție a turneului de fotbal "Ilie Balaci" | VIDEO

publicat: sâmbătă, 07 septembrie 2024

Între 5 și 8 septembrie 2024, Stadionul de Atletism „Nicolae Mărășescu” din România găzduiește prima ediție a turneului de fotbal „Ilie Balaci”. ...

Muzeul Satului Vâlcean: O jumătate de secol de tradiție și istorie | VIDEO

Muzeul Satului Vâlcean, situat în comuna Bujoreni, a marcat recent un moment important în istoria sa, împlinind cinci decenii de la deschiderea ...

O ediție plină de inspirație, la

În ediția moderată de Simona Mușuroi au fost explorate teme relevante și variate, ce au îmbinat subtilitatea numerologiei cu arta muzicală.

 

#tvrcraiova