loader
Foto

Galerie foto

Balkumba Tribe la "Cap de afiș"

Luni, 09 octombrie, de la ora 20:00, TVR 3 v-a invitat la o oră de jazz, oferită de Balkumba Tribe.

 

Cap de Afiş

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Balkumba Tribe reprezintă “fuziunea” perfectă de cultură, atât muzicală cât şi de etnii diferite, creând astfel acel balans unic între muzicieni.

Fiecare membru al “Tribului” lasă ca amprenta culturii muzicale din care provine să se manifeste într-un mod natural. Prin ingredientele muzicale aduse de către Johann Berby din sfera de muzică afro-indiană şi influenţele de ethno – jazz ale lui Lucian Nagy, se poate spune că tot spectrul conceptual al Tribului primeşte un aer proaspăt şi original.

Muzica Tribului a fost compusă de către liderul grupului, Lucian Nagy şi a fost menită pentru a fi prezentată în cadrul festivalelor de World-Music, Jazz.

7:00 Serial românesc (R)

: ”Fram, ursul polar”- ep. 8 (reluare) (Reluare)

8:00 Telejurnal TVR Craiova (R)

( reluare ) (Reluare)
 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova