Agora Art la TVR Craiova
sâmbătă, 14 aprilie 2018
Sâmbătă, de la ora 11:00, la TVR Craiova, vă invităm la o nouă ediție a emisiunii Agora Art.
Agora Art - TVR Craiova
Alte legături
Agora art

Subiectele acestei ediţii sunt:

Un proiect original, inaugurat la Muzeul de Artă din Craiova

Cum putem vorbi despre artă? Cum putem afla cele mai interesante lucruri despre marii artiști români care au uimit lumea? Un proiect original, inaugurat la Muzeul de Artă din Craiova va aduce în fața publicului specialiști în domeniul istoriei artei care vor pune în relație mari artiști ai lumii și ideile lor care au marcat arta modernă.

Invitaţie în lumea plină de imaginaţie şi de simboluri a Aurorei Speranţa şi a Gabrielei Boangiu

Artist plastic specializat în pictură de şevalet, Aurora Speranţa Cernitu este  membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România dar şi a “Societa delle Belle Arti – Circolo Degli Artisti” din Florenţa, Italia. Cu peste 20 de expoziţii personale şi multe altele de grup, având lucrări atât în muzee din ţară şi străinătate cât şi în colecţii particulare, Aurora Speranţa Cernitu îşi plimbă privitorii în lumi pline de imaginaţie şi de simboluri.

Pianist, compozitor şi aranjor, Sorin Zlat este o pasăre rară printre muzicienii de jazz.

Detectat de criticii muzicali, de posturi de radio din America si Marea Britanie şi de publicaţii muzicale internaţionale, Sorin Zlat este recunoscut de către toţi, ca un jazzman de talent.  În același timp, pianist, compozitor şi aranjor,  Sorin Zlat este o pasăre rară printre muzicienii de jazz. Deţinător de 18 premii internaţionale a devenit faimos când a câştigat Marele Premiu în America ( Florida)  la celebra  The Jacksonville Jazz Piano Competition.