loader
Foto

Actual Regional, vineri 5 aprilie

Vineri, 5 aprilie, de la ora 18:30 la TVR Craiova vă invităm al o nouă ediție a emisiunii Actual regional, Invitații acestei ediții sunt: dr. Diana Stanca, medic primar neurolog și primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

 

Tiberius Mușuroi
Actual Regional

Peste 70 de mii de români suferă de Parkinson, iar numărul pacienților este în creștere. Noile descoperiri și intervenții chirurgicale pot însă să îmbunătățească viața acestor oameni. Vă aducem în această seară informații despre ultimele tratamente. În platoul emisiunii vine dr. Diana Stanca, medic primar neurolog.

Și tot în această seară, primarul Craiovei, Mihail Genoiu, ne dă detalii despre activitățile admnistratiei. Totul în cadrul emisiunii Actual Regional, de la ora 18.30, la TVR Craiova!

8:00 Telejurnal TVR Craiova (R)

( reluare ) (Reluare)

8:30 Cap de afiș

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova