loader
Foto

"Actual Regional", cu Luiza Paraschivu, la TVR Craiova | VIDEO

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, am urmărit o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

 

.
În 2022, în România, peste 3500 de minori au fost trimiși în judecată, potrivit unui raport de activitate al Ministerului Public. Numărul incidentelor grave în care sunt implicați copii și adolescenți este tot mai mare. Dincolo de aceste cifre, însă, este vorba despre oameni, despre destine. Ce se întâmplă cu acești copii, cu acești adolescenți, tineri sau adulți în toată firea, odată condamnați? Ce șanse au să se reabiliteze, să-și refacă viața?

(w882)Răspunsuri ne-au dat la "Actual Regional", Armand Afrenie, șeful Serviciului de Probațiune Dolj, și Nicoleta Lițoiu, putător de cuvânt IȘJ Dolj.
.

(w882)În cea de-a doua parte a emisiunii, actorul craiovean Cosmin Dolea ne-a vorbit despre noul său film, “Ours” the movie . Este cel de-al doilea film realizat aproape integral de Cosmin Dolea, actor la Teatrul pentru Copii și Tineret “Colibri” Craiova. Filmul, cu o durată de 35 de minute, va avea premiera în luna aprilie.

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova