loader
Foto

Galerie foto

Accesorii hand-made la "Economica"

Marți, 19 noiembrie, de la ora 20:00 la TVR Craiova, v-a, prezentat povestea unui hobby care prin pasiune si dedicație s-a transformat într-o afacere de succes.

 

Simona Carauleanu
ECONOMICA

Miruna Căƒminescu  pictează, face bijuterii  din metal, cupru, piele,cu pietre semiprețioase și de 10 ani și-a transformat acest hobby într-o mică afacere. De profesie este inginer dar talentul și pasiunea pentru frumos au făcut-o să se reprofileze. Participă la târgurile de profil din țara și multe dintre bijuteriile făcute de ea sunt purtate de doamne și domnișoare la ocazii speciale sau în viață de zi cu zi.

12:00 Cântec și poveste

(reluare)

13:00 Tableta de sănătate

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova