loader
Foto

Galerie foto

8 Martie vine cu premii la "Tableta de Sanatate"

În cadrul ediţiei de marţi, 07 martie, a emisiunii "Tableta de Sănătate" vom discuta cu invitatele noastre despre alimentaţia sănătoasă de primavară şi vom extrage cei trei câştigători ai concursului nostru.

 

RAMONA SĂSEANU
Tableta de sănătate

Clinica Medicala Prima Clinic din Craiova ofera trei vouchere, fiecare consta in consultație Endocrinologie, examen EcoElastografic tiroidian si analiza corporala computerizata. Castigatorii se vor desemna prin tragere la sorti si ii aflam in editia de astazi, in direct, incepand cu ora 17.00 pe TVR Craiova.

Daca doriti sa va inscrieti in concurs trebuie sa sunati la 0742 00.98.66 sau sa trimiteti mesaj privat pe pagina emisiunii Tableta de Sanatate in care sa specificati numele si datele de contact.

Invitații ediției de astăzi sunt: dr. Iuliana Petrisor - medic primar Endocrinologie, specialist Diabet, Nutritie si Boli Metabolice si dr. Florina Tonca - medic specialist Gastroenterologie

Urmăriți "Tableta de Sănătate" marți, 07 martie, de la ora 17:00 la TVR Craiova și online pe TVRplus.ro/live-tvr-craiova

17:00 Cântec și poveste

(reluare)

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova