TELEJURNALUL REGIONAL
TELEJURNALUL REGIONAL
Unul din programele pilon ale TVR Craiova este Telejurnalul Regional, singurul program de ştiri care acoperă actualitatea din întreaga regiune a Olteniei, prin reporterii şi reţeaua noastră de corespondenţi.

De la ştiri-eveniment, până la ştiri din trafic, informaţii sportive şi prognoză meteo, "Telejurnalul Regional" îţi aduce cea mai completă şi corectă relatare a evenimentelor din Oltenia de pe parcursul unei zile.

Cea mai importantă ediţie a "Telejurnalului Regional" se transmite zilnic,  în direct, de la ora 18:30 şi cuprinde o selecţie a celor mai de impact ştiri din Oltenia.
Echipa de la "Jurnalul regional" este implicată în campanii de responsabilizare socială şi civică, precum aceea prin care şi-a propus să atragă atenţia asupra persoanelor vârstnice fără rude sau prieteni şi care au  nevoie de ajutor, nu neapărat financiar.

O altă campanie recent desfăşurată este "SOS Patrimoniu !" prin care am dorit să tragem un semnal de alarmă asupra fenomenului de degradare a mai multor clădiri ruinate sau abandonate din patrimoniul naţional arhitectonic, să sensibilizam şi să încurajăm autorităţile şi publicul larg să vegheze şi să conserve aceste bunuri naţionale.

Difuzare: zilnic,  ora 18.00

TVR Craiova
Oana Danciu - Jurnal regional TVR Craiova
TVR Craiova
Oana Danciu - Jurnal regional TVR Craiova