Telejurnalul Regional TVR Craiova
Telejurnalul Regional TVR Craiova
În fiecare zi, de la ora 18:00, în direct, la TVR Craiova. Unul din programele pilon ale TVR Craiova, singurul program de ştiri care acoperă actualitatea din întreaga regiune a Olteniei, prin reporterii şi reţeaua de corespondenţi.

De la ştiri-eveniment, până la ştiri din trafic, informaţii sportive şi prognoză meteo, "Telejurnalul Regional" oferă cele mai importante informații din Oltenia de pe parcursul unei zile.

Echipa de la "Telejurnal regional" este implicată, de asemenea, și în campanii de responsabilizare socială şi civică.

Una dintre campaniile importante a fost "SOS Patrimoniu !" prin care s-a dorit tragerea unui semnal de alarmă asupra fenomenului de degradare a mai multor clădiri ruinate sau abandonate din patrimoniul naţional arhitectonic, să sensibilizeze şi să încurajeze autorităţile şi publicul larg să vegheze şi să conserve aceste bunuri naţionale.

Cele mai recente campanii derulate de echipa știrilor sunt: “Să le dăruim Craciunul!”, “Importanța educației rutiere”,  “Drogurile ucid! Trăiește viața!”, “Împreună în sprijinul refugiaților”, “Cunoaște-ți istoria la TVR Craiova-locuri de pelerinaj din Oltenia”.

 

TVR Craiova
Oana Danciu - Jurnal regional TVR Craiova
TVR Craiova
Oana Danciu - Jurnal regional TVR Craiova
Arhiva articole
#redescoperăCraiova: Muzeul Olteniei | VIDEO
miercuri, 29 aprilie 2020
Pandemia de coronavirus ne obligă să stăm în casă, însă vă propunem să ne reamintim care sunt unele dintre cele mai atractive locuri din Craiova, unde ne vom putea întoarce atunci când lucrurile vor reveni la normal.
#redescoperăCraiova: Parcul
marţi, 28 aprilie 2020
Parcul "Nicolae Romanescu" este una dintre podoabele cele mai de preț ale Băniei.
marţi, 19 aprilie 2016
Săptămâna aceasta, în cadrul programului "Școala Altfel", scolarii craioveni vin în vizită la Studiolul Teritorial TVR Craiova pentru a afla câteva secrete din culisele producției de televiziune.
Jurnalul Regional: Se zboară din nou pe Aeroportul din Craiova
luni, 09 noiembrie 2015
În fiecare seară de la ora 18:30, Jurnalul Regional TVR Craiova vă prezintă știrile de actualitate din regiunea Olteniei iată câteva titluri din ediția de luni, 09 noiembrie 2015.
A treia seară de proteste în Oltenia
vineri, 06 noiembrie 2015
Vineri, 06 noiembrie de la ora 13:00, într-o ediție specială a Jurnalului Regional TVR Craiova vă prezentăm desfășurarea evenimentelor de aseară în marile oraşe din Oltenia, Argeş şi Teleorman
Jurnalul Regional: Încep controalele la cluburile din Bănie
miercuri, 04 noiembrie 2015
În fiecare seară de la ora 18:30, Jurnalul Regional TVR Craiova vă prezintă știrile de actualitate din regiunea Olteniei iată câteva titluri din ediția de miercuri, 04 noiembrie 2015.
Începe plata subvenţiilor pe suprafaţă
miercuri, 28 octombrie 2015
În fiecare seară de la ora 18:30, Jurnalul Regional TVR Craiova vă prezintă știrile de actualitate din regiunea Olteniei iată câteva titluri din ediția de miercuri, 28 octombie 2015.
Procesiune de Sf. Dumitru
luni, 26 octombrie 2015
În fiecare seară de la ora 18:30, Jurnalul Regional TVR Craiova vă prezintă știrile de actualitate din regiunea Olteniei iată câteva titluri din ediția de luni, 26 octombie 2015.
Craiova își lansează candidatura
luni, 17 noiembrie 2014
Pe 28 noiembrie, la Bruxelles, Municipiul Craiova își lansează oficial candidatura la titlul de “ Capitală Culturală Europeană“.
Concurs canin internaţional
luni, 03 noiembrie 2014
Aproape 400 de câini din 74 de rase au fost înscrişi de stăpânii lor la expoziţia de frumuseţe şi aptitudini organizată în acest sfârşit de săptămână de Asociaţia Chinologică Dolj.
Flashmob pentru reintegrare
joi, 30 octombrie 2014
Un grup de voluntari au organizat miercuri, 29 octombrie, în centrul Craiovei, un flashmob cu scopul de a atrage atenția asupre problemelor de reintegrare în societate cu care se confruntă tinerii deținuti.
Stelele Olteniei au strălucit
luni, 27 octombrie 2014
Sute de copii din toate colţurile ţării, talentaţi la dans şi interpretare muzicală, şi-au dat întâlnire, pentru două zile, la Slatina.
Regio Fest Slatina
luni, 20 octombrie 2014
Slatina a fost timp de trei zile gazda a sute de copii din toate judetele Olteniei participanţi la prima ediţie a Festivalului concurs Regio Fest.
Oltenia. Interferențe culturale
joi, 16 octombrie 2014
Muzeul Olteniei Craiova, în colaborare cu Consiliul Judeţean Dolj, organizează în perioada 15 -17 octombrie 2014, cea de-a V-a ediţie a Conferinţei Naţionale “Oltenia. Interferenţe culturale”
Festivalul de Teatru
joi, 16 octombrie 2014
În perioada 14-16 octombrie, Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman“ din Craiova organizează a doua ediţie a Festivalului de Teatru „Mereu tânăr“.
Mărul de Aur la Târgu Jiu
luni, 13 octombrie 2014
Cea mai mare distincţie în materie de turism, Mărul de Aur, este acordată anul acesta municipiului Târgu Jiu.
Regal Muzical
luni, 13 octombrie 2014
Aproape 5.000 de spectatori au asistat sâmbătă, 11 octombrie, la cea mai mare provocare muzicală  a anului in Craiova. Un regal de muzică clasică şi pop "Vivaldi Colours", un spectacol de sunet, lumini şi efecte video.
Ziua Recoltei la Turnu Măgurele
luni, 13 octombrie 2014
Atmosferă de peterecere şi voie bună pe malul Dunării, în municipiul Turnu Măgurele, unde a fost marcată ediţia 2014 a Zilei Recoltei.
Colecta de rechizite
vineri, 10 octombrie 2014
World Vision a dat startul unei campanii care să aducă zâmbetul pe buze copiilor de la sate.
Toamna Severineană
luni, 06 octombrie 2014
În perioada 3-5 octombrie 2014, la Drobeta Turnu-Severin, a avut loc cea de-a VIII-a ediție a festivalului "Toamna Severineană".
Salonul Municipal de Pictură
vineri, 03 octombrie 2014
Cele peste 40 de lucrari pot fi admirate de iubitorii de frumos, în următoarele zile, pe simezele Galeriei Arta din Craiova.
Salonul Național de Restaurare la Craiova
miercuri, 24 septembrie 2014
Marți, 23 septembrie, la sediul Secției de Istorie-Arheologie a Muzeului Olteniei, a avut loc deschiderea celei de-a X-a ediții a Salonului Național de Restaurare.
Craiova, în top la colectare
marţi, 23 septembrie 2014
În cadrul celei de-a doua ediţii a competiţiei „Oraşul Reciclării", Craiova a fost desemnată câștigătoarea premiului de excelenţă.
marţi, 23 septembrie 2014
Duminică, 21 septembrie, de la ora 11, academicianul Răzvan Theodorescu a susținut la Teatrul Naţional din Craiova, o altfel de lecţie de istorie despre Constantin Brâncoveanu.
Ion D. Sîrbu - 25 de ani de posteritate
joi, 18 septembrie 2014
Scriitori, editori şi oameni de cultură din ţară s-au reunit, la Craiova, pentru a participa la cea de-a VI-a ediție a colocviilor Ion D. Sîrbu.
La școală prin vecini
marţi, 16 septembrie 2014
Pentru al șaselea an consecutiv, noul an școlar începe pentru liceenii din Călimănești în cu totul alte locații decât în clădirea Grupului Școlar Economic și Adimistrativ.
Sport Fest
luni, 15 septembrie 2014
Sâmbătă, 13 septembrie, centrul Craiovei s-a transformat într-un teren imens de sport.
Pompierii în centrul atenției
joi, 11 septembrie 2014
Începând de miercuri, 10 septembrie, și până la sfârșitul săptămânii, pompierii doljeni sunt în sărbătoare în centrul Craiovei.
Craiova, capitala scrimei românești
marţi, 09 septembrie 2014
Luni, 08 septembrie, "Caravana scrimei româneşti" a poposit şi în Bănie.
Ritmuri în... tăcere
luni, 08 septembrie 2014
Festivalul Naţional de Dans Modern pentru Persoanele cu Dizabilităţi „Graţie pe aripile dansului”, ediția a II-a, a reunit, la Slatina,  tineri cu deficienţe de auz din întreaga ţară.
Drumuri Brâncuşiene la final
joi, 04 septembrie 2014
Cea de-a doua ediţie a simpozionului internaţional de sculptură “Drumuri Brâncuşiene” desfăşurat la Craiova s-a încheiat.
Enduro Cross, în Alexandria
luni, 01 septembrie 2014
15 motocicliști din Dolj, Dâmbovița, Olt, București și Teleorman s-au întrecut în Alexandria în cadrul primei competiții de enduro-cross organizată vreodată în județul Teleorman.
Sport printre podgorii
luni, 01 septembrie 2014
Între 29 şi 31 august 2014 pe domeniul podgoriei Corcova, judeţul Mehedinţi, a avut loc cea de-a doua ediţie a concursului Corcova Trail Race.
Divanul Degustătorilor de Film
joi, 28 august 2014
Mircea Dinescu a deschis în seara de marți, 26 august, "Divanul Degustătorilor de Film şi Artă Culinară" în gara fluvială alături de cvartetul "Armonia" al Filarmonicii Oltenia.
În linie dreaptă
marţi, 26 august 2014
Lucrările la sculpturile realizate în cadrul Simpozionului Internaţional „Drumuri Brâncuşiene” au intrat în linie dreaptă.
Zona Polovragi, neschimbată
luni, 25 august 2014
A trecut un an de la întâmplarea tragică din apropierea Peșterii Polovragi, când o turistă si-a pierdut viața, și nimic în zona gorjeană, pe malul Olteţului, nu a fost schimbat.
Caravana culturală
vineri, 22 august 2014
În acest sfârșit de săptămână, Caravana culturală poposește pentru 2 zile la Râmnicu Vâlcea.
Păpușile ocupă strada
joi, 21 august 2014
Păpuşile vor invada străzile Craiovei. Nu este o glumă, ci o realitate. De săptămâna viitoare debutează la Craiova un festival naţional al teatrului de păpuşi.
Start la festival
miercuri, 20 august 2014
Cea de-a XII ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor a luat startul aseară la Târgu Jiu.
Un secol în slujba turismului balnear
marţi, 19 august 2014
În minivacanţa de Sfânta Maria staţiunea Băile Govora a fost din nou, pentru câteva zile, capitala turismului balnear din România.
Tabăra de supravieţuire
marţi, 19 august 2014
50 de elevi din mai multe județe au praticipat în weekendul 16 - 17 august 2014,  la tabăra ”Descoperă, Cunoaște, Apreciază”.
Cea mai călduroasă zi
joi, 14 august 2014
Miercuri, 13 august, în zona Olteniei au fost înregistrate cele mai mari temperaturi din această vară.
(RE)descoperă orașul
miercuri, 13 august 2014
Filarmonica Oltenia le propune craiovenilor, ca în această vară, să (RE)descopere oraşul... în 33 de minute de muzică clasică.
Parada tradițiilor
marţi, 12 august 2014
Duminică, 10 august, la Teatrul Al. Davila din Pitești a avut loc deschiderea oficială a celei de-a XXXI-a editii a Festivalului Internaţional de Folclor “Carpaţi”
Alimente pentru sinistrați
luni, 11 august 2014
Episcopia Slatinei şi Romanaţiului a răspuns apelului făcut de TVR şi Patriarhia Română, în cadrul campaniei "Solidari cu familiile sinistrate din Oltenia".
Capsula timpului la Alexandria
luni, 11 august 2014
Zilele municipiului Alexandria, care s-au desfăşurat la sfârșitul lunii august, au marcat 180 de ani de la înfiinţarea oraşului.
Tabăra de folk
vineri, 08 august 2014
Tabara de folk de la Calafat a ajuns la editia cu numarul 17 si  de la an la an a devenit un eveniment major cultural.
Sinistrați asigurați degeaba
joi, 07 august 2014
În ciuda faptului că majoritatea sinistraților din zonele afectate de viituri au avut asigurari de locuințe, aceștia nu au primit nici un fel de despăgubire din partea firmelor de asigurări.
Marin Preda omagiat
joi, 07 august 2014
Marele scriitor teleormănean, Marin Preda, ar fi împlinit pe 5 august, 92 de ani și cu acest prilej a fost omagiat de Biblioteca Județeană din Alexandria care îî poată numele.
Dig cu probleme
marţi, 05 august 2014
Lucrările de îndiguire a râului Vedea, menite să ferească de inundaţii aproape 1000 de gospodării din comuna Icoana, riscă să nu se încheie la timp.
Cocktail artistic
luni, 04 august 2014
Începând cu prima zi a lunii august la Galeria de Artă Plastică din Bănie, în organizarea Uniunii Artiştilor Plastici, craiovenii s-au putut bucura de o expoziție de ţinută.
Campanie umanitară
luni, 04 august 2014
În urma inundaţiilor, Patriarhia Română şi TVR au iniţiat o campanie de donaţii pentru sinistraţii din localităţile afectate.
Stațiunea Olănești, inundată
vineri, 01 august 2014
Viitura a făcut dezastru și în zona stațiunii Olănești, în apropiere de municipiul Râmnicu Vâlcea.
Încrezători în victorie
vineri, 01 august 2014
Sâmbătă, 02 august, CSU Craiova joacă  în Ghencea cu Steaua, un meci care se dispută cu porţile închise.
Zilele
luni, 28 iulie 2014
Marin Sorescu, cel mai cunoscut şi mai tradus scriitor al oltenilor, va fi şi în acest an omagiat la Craiova.
Statui umane
luni, 14 iulie 2014
Opt tineri, pasionaţi de actorie, au fost, timp de câteva zeci de minute, statui vii.
Zebre neconvenționale
luni, 14 iulie 2014
În Craiova au apărut, peste noapte, câteva treceri de pietoni pictate special pentru a descreți frunțile craiovenilor forțați să aștepte, mai mult decât ar trebui, în trafic din cauza șantierelor din centrul orașului.
Cinema în aer liber la Craiova
joi, 10 iulie 2014
În perioada 08-13 iulie 2014, Caravana Metropolis - "Cinema în aer liber" poposește în centrul Craiovei, în Piața Mihai Viteazu unde craiovenii pot viziona filme de artă pe cel mai mare ecran gonflabil din România.
miercuri, 02 iulie 2014
Miercuri, 2 iulie, la Teatrul Național "Marin Sorescu" din Craiova a avut loc premiera spectacolului "Rinocerii" de Eugene Ionesco, în regia şi scenografia lui Robert Wilson.
Drumul spre casă
miercuri, 02 iulie 2014
Marți, 01 iulie, la Muzeul de Istorie din Craiova, Alteţa Sa Regală, principele Nicolae al României, a lansat volumul „Drumul spre casă".
Ziua mondială pentru combaterea deșertificarii
miercuri, 18 iunie 2014
Marți, 17 iunie, cu ocazia Zilei Mondiale pentru Combaterea Deşertificării, elveii din liceele craiovene au vizitat zona Sadova - Dăbuleni - locul unde dunele de nisip amenință an de an culturile.
Craiova premiază valorile
luni, 02 iunie 2014
Marele actor Marcel Iureş este de acum cetăţean de onoare al Craiovei şi unul dintre brandurile oraşului în lupta pentru câştigarea titlului de capitală culturală europeană.
Premiu special pentru TVR Craiova
luni, 26 mai 2014
TVR Craiova a fost premiată. Festivalul concurs al filmului cu tematică religioasă "Lumină din Lumină", din Curtea de Argeș,  și-a desemnat câștigătorii din acest an.
Tenisul în campanie la Craiova
miercuri, 21 mai 2014
Victor Hănescu, singurul tenismen român din istorie care a rezistat în topul primilor 100 jucători, a venit la Craiova pentru a promova acest sport.
Pitici în vizită la TVR Craiova
vineri, 02 mai 2014
Studioul teritorial TVR Craiova, a fost vizitat miercuri, 30 aprilie, de copiii de la două grădinițe din oraș  care au învățat câteva din tainele televiziunii.
Parada costumelor de epocă
joi, 24 aprilie 2014
Miercuri, 23 aprilie,  la Craiova a bătut primul gong al Festivalului Internațional Shakespeare.
Începe Festivalul Shakespeare
miercuri, 23 aprilie 2014
Miercuri, 23 aprilie, începe la Craiova cea de a IX-a ediţie a Festivalului Internaţional Shakespeare.
Cărţile trec Dunărea
marţi, 22 aprilie 2014
Campania "Cărţile trec Dunărea" continuă la Craiova prin donații de cărți în limba română pentru comunitatea de români din regiunea Vidin.
Scandal cu statui la Târgu Jiu
marţi, 15 aprilie 2014
După scandalul de la Poarta Sărutului, statuile amplasate în Târgu Jiu stârnesc noi discuţii.
În vizită la TVR Craiova
marţi, 08 aprilie 2014
Studioul teritorial TVR Craiova a fost vizitat marți, 08 aprilie, de zeci de copii din clasele primare și liceu în cadrul programului "Școala altfel".
Eu sunt Shakespeare
luni, 07 aprilie 2014
Sâmbătă, 05 aprilie, pe scena Teatrului pentru copii și tineret "Colibri" a avut loc premiera spectacolului "Eu sunt Shakespeare" scris de Alina Nelega special pentru teatrul Craiovean.
Goluri și spectacol în liga a II-a
luni, 24 martie 2014
CS Universitatea s-a distrat cu Minerul Motru în meciul de sâmbătă de pe Stadionul Ion Oblemenco și a învins cu 6 la 0 într-un meci presarat cu goluri si spectacol fotbalistic.
Partide şi sisteme de partid
vineri, 21 martie 2014
Joi, 20 martie, la Biblioteca Județeană "Alexandru și Aristia Aman" din Craiova a avut loc lansarea de cartea "Partide şi sisteme de partid" de Giovanni Sartori
Fotbal liga a II-a: CSU Craiova – Minerul Motru
joi, 20 martie 2014
Sâmbătă, de la ora 18:00, CS Universitatea Craiova va întâlni pe stadionul Ion Oblemenco, gruparea Minerul Motru, în etapa a XVIII-a a campionatului.
Povestea ta este povestea cartierului tău
luni, 17 martie 2014
Dacă nu vin craiovenii la teatru, vin spectacolele la ei. Şi nu orice fel de spectacole ci unele care se bazează chiar pe situaţii şi personaje reale, din fiecare cartier al Băniei.
Pe jos spre şcoală
miercuri, 12 martie 2014
Sute de copii din 38 de aşezări rurale ale judetului Teleorman parcurg zilnic kilometri buni pe jos pentru a ajunge la şcoală.
Tabăra de film, la Craiova
luni, 10 martie 2014
Caravana proiectului „Tabăra de film" a ajuns şi la Craiova. Cei mai talentaţi copii şi tineri vor fi selecţionaţi pentru a face parte din distribuţia unui lung metraj.
Serbările zăpezii la Rânca
luni, 03 martie 2014
Stațiunea montană Rânca din județul Gorj  a fost și în acest week-end atracția iubitorilor sporturilor de iarnă.
Documentarele Sahia pe ecran
luni, 24 februarie 2014
Clubul Electroputere a redeschis, sâmbătă 22 febriarie, programul CEP Cinema. Timp de 92 de minute craiovenii interesaţi au putut urmări o proiecție de filme documentare produse de Studioul de Film Sahia.
luni, 24 februarie 2014
Teatrul Național "Marin Sorescu", Craiova, continuă seria de spectacole lectură menite să încurajeze și să susțină dramaturgia contemporană românească.
Investiţii la Aeroportul Craiova
marţi, 18 februarie 2014
De anul viitor Aeroportul din Craiova va deveni unul de rezervă pentru Otopeni. Şi asta graţie unei investiţii de aproape 25 de milioane de euro din fonduri europene.
Drumuri grele în Craiova
joi, 30 ianuarie 2014
Ninsoarea abundentă pune din nou probleme autorităților din Craiova, după o singură zi de ninsoare, circulația prin oraș a devenit un adevărat test pentru șoferi cât și pentru pietoni.
Ceramica de Horezu
joi, 23 ianuarie 2014
Caravană știrilor a ajuns joi, 23 ianuarie, la Horezu, în județul Vâlcea unde jurnalistele Oana Danciu și Alina Cojocaru au stat de vorba cu meșterii ce continuă o tradiție veche de sute de ani.
Dăbuleni, patria lubeniţelor
joi, 23 ianuarie 2014
Marți, 21 ianuarie, Caravana "Știtile tale sunt la TVR" a ajuns la Dăbuleni în județul Dolj, unde cultivarea lubenițelor este o tradiție încă din anii '60.
Povestea iilor de Cezieni
joi, 23 ianuarie 2014
Miercuri, 22 ianuarie, Caravana "Știrile tale sunt la TVR" a ajuns la Cezieni, în județul Olt unde am aflat povestea iilor confecționate aici cu pricepere și mandrie de fiecare localnic.
Robert Wilson și
miercuri, 22 ianuarie 2014
Unul dintre cei mai mari regizori ai lumii, Robert Wilson, a venit la Craiova să pună în scenă piesa "Rinocerii" de Eugen Ionesco.
TGV și la noi ?!
luni, 20 ianuarie 2014
Cea mai modernă garnitură de tren produsă în România post-decembristă a ajuns în probe și la Motru.
Caravana
vineri, 17 ianuarie 2014
În perioada 20-24 ianuarie Caravana "Știrile tale sunt la TVR" va fi realizată de echipa TVR Craiova în Oltenia.
Victorie în Liga Balcanică de baschet masculin
joi, 16 ianuarie 2014
Baschetbaliştii de la SCM Craiova au învins lidera din Liga Balcanică, KK Kumanovo, după o partidă de infarct.
Miting pentru polițist
luni, 13 ianuarie 2014
Aproximativ 100 de persoane au participat duminică, 12 decembrie, la Piteşti la un miting de protest împotriva deciziei de demitere a purtătorului de cuvânt de la Poliţia Argeş.
Craiova - Capitală Culturală Europeană 2021
luni, 25 noiembrie 2013
Craiova candidează la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021. TVR Craiova susţine acest demers printr-o campanie menită să promoveze evenimentele culturale desfășurate în această perioadă.
Monumente uitate
vineri, 22 noiembrie 2013
Jurnalul Regional vă prezintă campania "Monumente uitate", tragând un semnal de alarmă asupra felului in care riscăm să ne pierdem o parte importantă a istoriei noastre.
marţi, 19 noiembrie 2013
Avuţia unui popor nu se numară doar în indicatori economici. Există ceva mai presus de produsul intern brut sau de rezervele naturale.
 • 17:00
  Cântec și poveste
  (reluare)
 • 18:00
  Telejurnal Regional TVR Craiova
 • 18:30
  Cultart
  ( reluare)
 • 19:00
  Sport maxim
  ( reluare de vineri )
 • 20:00
  Toți împreună
  (reluare)
 • 20:30
  Cap de afiș
  ( reluare)
 • 21:00
  Telejurnal Regional TVR Craiova
  (reluare)
 • 22:00
  Film serial
  :”Lumini și umbre” - ep.12 și ep.13
 • 23:44
  Sărbătoare la zi mare
  (reluare)
 • 01:09
  România în bucate
  ( reluare)
 • 01:32
  Film serial
  :”Lumini și umbre”: ep.12 și ep.13 (reluare)
 • 03:16
  Lada de zestre
  ( reluare)
 • 04:35
  Sport maxim
  (reluare)
 • 05:30
  Telejurnal Regional TVR Craiova