O emisiune despre bucuria de a găti, despre tot ce se întâmplă în jurul preparării unui prânz la ţara, la care participă toata familia, zorul si grija ca totul să iasă aşa cum trebuie.
Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. A început în presa scrisă, iar la TVR Craiova este angajat de 12 ani. A debutat în televiziune ca ...
Duminica, de la ora 12:00, la TVR Craiova și marți, de la ora 16:30, la TVR2
Emisiunea este realizată pe teren, în compania unor invitați extraordinari, în bucătării private sau la iarbă verde, la stână, în gospodării, pe malul apei, în bucătării de pensiuni. Se pregătesc bucate alese, tradiționale, după rețete păstrate cu grijă din generație în generație.
Pe parcursul emisiunii, se poartă discuții despre rolul condimentelor, aflăm povești, diverse istorioare amuzante legate de bucătărie şi arta culinară.
Moderator: Doru Ciolacu
Realizator: Simona Mușuroi