loader
Foto

Galerie foto

Cristina Băican

Pentru mine, televiziunea este un mod prin care reușesc să spun de fiecare dată o poveste; să aduc o istorie mai aproape de cei care ne privesc.

 

Istorii ascunse

Viața este un cumul de istorii, iar fiecare poveste aduce cu sine o emoție nouă. Tocmai de aceea, cred că avem nevoie de poveşti în fiecare zi.

Pentru mine, televiziunea este un mod prin care reușesc să spun de fiecare dată o poveste; să aduc o istorie mai aproape de cei care ne privesc. Fie că e vorba despre un personaj interesant, un loc sau o întâmplare, fiecare material e o poveste plină de elemente ce provoacă telespectatorul să se raporteze la experiențele personale.

Primii pași în jurnalism i-am făcut în radio, apoi, firesc, a urmat televiziunea. O lume nouă care m-a fascinat. Și, asta, pentru că eram nerăbdătoare să învăț și să descopăr noi modalități de a spune lumii povești. În cei peste 15 ani petrecuţi în televiziune am căutat, documentat și dat mai departe nenumărate istorii, concretizate în interviuri, portrete, reportaje sau filme documentare.

 

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Lumea de aproape

 

#tvrcraiova